Miután kikerült a netre a Sonic, a sündisznó első trailere, a rajongók egyszerre kaptak a szívükhöz a címszereplő áttervezett karaktere láttán. A tetszésüket olyannyira nem nyerte el az új külső, hogy a Paramount végül kénytelen volt újraterveztetni a sünit, és a cél érdekében még a premiert is elhalasztották.

Max Schneider animátor a Sonic Team Argentinának mondta el, hogy Sonic áttervezése öt hónapot vett igénybe, és az arcával kezdték, alapul véve az első trailerben látott karaktert és a sündisznó eredeti verzióját. Miután az arcát sikerült elfogadhatóvá tenni, utána tértek rá a többi testrészére.

És mindez mennyibe került? Nos, korábban az a hír járta egy tweet miatt, hogy a Paramount 35 millió dollárt fizetett ki Sonic átalakításáért, ami igazán combos összeg. Az IndieWire értesülései szerint viszont a végösszeg ennek a közelében sincs, valójában a becslések szerint 5 millió dollárjába sem került a stúdiónak.

Méghozzá azért úszták meg ilyen olcsón, mert a film VFX jelenetei még távolról sem voltak készek. A jelentések szerint csak egyetlen VFX-et véglegesítettek, az első trailerben látott lakókocsisat, amit április 30-án kukáztak. Ennek köszönhetően nem volt nehéz az új Sonic modellt behelyezni a filmbe.

ilyen-volt-ilyen-lett-egymas-mellett-a-regi-es-az-uj-sonic.jpg