Ezen az álmos hétfő délutánon egy kis rettegéssel paprikázzuk fel a hangulatot, ugyanis egy friss játékmenet-videó érkezett a tavaly megjelent Slender folytatásából. A ParsecProductions és a Blue Isle Studios által közösen fejlesztett játék megtartja az alapelemeket, tehát megint egy vaksötét erdőben fogunk téblábolni egy elemlámpával a kezünkben nyolc papírfecni után kutatva -- a különbség azonban az ingyenes eredetihez képest az, hogy sokkal szebb grafikát, változatosabb környezetet, és még egy igazi történetet is kapunk.

A fejlesztők ráadásul egy igen barátságos üzleti ajánlattal is meglepték a rajongókat: a Kickstartertől ellesve különböző fizetési köröket alkottak, attól függően, hogy ki mennyi pénzzel szeretne hozzájárulni alkotásukhoz.

Persze a játék mindenképp elkészül, de aki szeretne, 50%-kal olcsóbban is hozzájuthat, illetve kipróbálhatja a közelgő bétaverziót. Aki akar, a teljes ár felett is költhet: alig több mint ötezer forintért jár a játék mellé egy hivatalos soundtrack, 13 ezerért pedig a nevünk is feltűnik a stáblistában. Érdeklődőknek erre tessék, Chocho kolléga már le is csapott a saját példányára. A teljes változat március 26-án lesz kapható.