• Bret Robbins, a CoD volt kreatív direktora új stúdiót nyitott
  • AAA kategóriás játékokat fog fejleszteni

Ez a játék pedig egy akció program lesz, de ezen kívül egyelőre többet nem lehet tudni. Bret Robbins a Dead Space-t és a Walking Dead-et fejlesztő szakemberekkel akarja letenni új stúdiójának, az Ascendant Studios-nak a névjegyét az asztalra. 

"Régi álmom ez és nagyon örülök annak, hogy egy teljesen új fejlesztőcsapatot terelhetek össze, egy új stúdióba. A célunk az, hogy magas minőségű, egyedi játékokat készítsünk. Kivételes pozícióban vagyunk, hiszen külső nyomás nélkül tudunk dolgozni egy olyan programon, ami valóban új és izgalmas." -- mondta el Bret a közleményében.

A Games Industry-nak pedig azt nyilatkozta, hogy a csapat első játéka fel fogja használni a Dead Space fejlesztésénél tanultakat. A 2008-ban megjelent akció-horrort a szakember az utolsó, teljesen eredeti játéknak nevezte, amin valaha is dolgozott, így ez szükséges lépés a jővőbeli projektek esetében. Az Ascendant Studios az év végéig 100 fősre akarja növelni a látszámát, így már most munkatársakat keres, olyan embereket, akik képesek a látomásokat megvalósítani.

dead-space-dev-650x365.jpg