Az elmúlt hetekben minden IS a Fallout szériáról szól, ami nem véletlen, mert remekül sikerült az élőszereplős sorozat, amit azok is élvezhetnek, akik eddig azt sem tudták, mi fán terem egy ghoul. Így aztán nem csoda, hogy a játékok is reneszánszukat élik, a Fallout 4 egészen odáig merészkedett, hogy Európa legkelendőbb játéka lett - majd' 10 évvel a megjelenése után. Ennek persze - a rengeteg kedvező leárazás mellett - az is az oka lehet, hogy pár nap múlva új tartalom érkezik hozzá, most pedig hasonló híreket kaptunk egy másik epizódról, a Fallout 76-ról is.

A Fallout 76-hoz egy új felfedezhető terület lesz elérhető, ami a Skyline Valley névre hallgat. Azok a szerencsés rajongók, akik hozzáférnek a nyilvános teszt szerverhez, már el is merülhettek az új terület rejtelmeiben. A Skyline Valley az első térképbővítés (nem számítva a térképen kívüli expedíciókat), és szám szerint a 19. nagyobb frissítés a Fallout 76 történetében.

Nemcsak új területtel bővül a felhozatal, hanem számtalan, a harcokat befolyásoló tényezővel is, valamint egy világesemény is feltűnik majd a játékban, tornádó formájában. Ezeken felül három új lénnyel (Lost, Thrashers, Wanamingos) ismerkedhetünk meg, valamint 28 új helyszín várja, hogy felfedezzük. A Fallout 76 Skyline Valley frissítése 2024. júniusában érkezik. Mit szóltok?