A TTG ezúttal sem lesz hűtlen a híréhez, hiszen ismét egy igazi agymenést kapunk a lányoktól-fiúktól, bár ennek alapját talán kevesebben ismerik idehaza. A Homestar Runner az internet egyik legnagyobb sikere, a legnépszerűbb flash-rajzfilm, mely havi több millió látogatót, és napi több ezer e-mailt fogad. A mókát Atlantában, 1996-ban két, akkor még egyetemista srác, Mike Chapman és Craig Zobel készítette, a webszájt 2000-ben indult hódító útjára, mára pedig a merchandise termékek (pólók és társaik) elég pénzt termelnek ahhoz, hogy a készítők megéljenek belőle és működtessék az oldalt.

Új TTG miniszériaA siker leginkább a szürreális humornak köszönhető, no és a rengeteg utalásnak a nyolcvanas, kilencvenes évek popkultúrájának meghatározó címeire, legyen az zene, film, vagy épp videojáték. A sorozat egyik legjobb figurája Strong Bad, egy pankrátormaszkot és bokszkesztyűt viselő figura, aki minden epizódban egy-egy rajongói levélre válaszol, és kegyetlenül lealázza a küldőt, miközben egy bejátszásban megelevenedik a válasz lényege.

Nos, a TTG ezt a komát állítja az új miniszéria középpontjába. A Strong Bad's Cool Game for Attractive People (röviden: SBCG4AP) öt, havonta megjelenő részből fog állni, és elsődlegesen Wii-re érkezik (az első etap júniusban), kihasználva annak irányítóját és a Wii Connect24 szolgáltatást, mely speciális módon fogja összekötni az egyes részeket, és a közösséggel való kommunikációt is szolgálja. Szerencsénkre PC-s verzió is készül belőle, melyet az eddigi TTG címekhez hasonlóan egyenként, illetve a szezon végén egyben is megvehetünk majd. Minden részben eszement humort és rengeteg rejtett poént találunk, melyek az ígéretek szerint kitöltik az epizódok közti időt.

Új TTG miniszériaMatt és Mike Chapman szorosan együttműködik a készítőkkel a sztori megírásában, és persze minden karakter eredeti formájában és hangján fog megjelenni. A fejlesztőcsapatban megtaláljuk a Nick Bounty atyját, Mark Darint, a Sam and Max: Season Two vezető íróját, Chuck Jordant, ez utóbbi főtervezőjét, Brendan Q. Fergusont, a Sam & Max Hit the Road, az Afterlife, valamint a leállított Sam & Max Freelance Police tervezőjét, Mike Stemmle-t, valamint a Sam and Max Season One, a Day of the Tentacle, a Secret of Monkey Island tervezőjét, Dave Grossmant is, tehát a TTG krémjét.

A megjelenítés a TTG saját 3D-s motorjával történik, ám a megfelelő alrendszereknek hála megmarad a flash-animációra jellemző rajzfilmszerű hatás, amint arról a hivatalos oldalon (illetve alant, és előbb-utóbb a letöltéseink között is) megtalálható játékmenet videóban is meggyőződhettek. Minden másról később – sajnos a PC-s megjelenésről még hírünk sincs egyelőre, hiszen a srácok elsődlegesen a WiiWare fejlesztésre fókuszálnak.