Amikor már majdnem teljesen elfedezetünk a Call of Juarez: Gunslinger létezéséről, a kiadó Ubisoft és a fejlesztő Techland előállt egy friss videóval és néhány játékképpel, valamint azzal az ígérettel, hogy március 14-én már több információt is elárulnak a tavaly szeptemberben bejelentett, s azóta teljes csöndbe burkolózó játékról.

Akinek így hirtelen nem ugrik be, hogy miről van szó, annak mondom, hogy a Gunslinger a sorozat mellékszálának tekinthető, ugyanis a McCall-családtól elbúcsúzva egy új főszereplő mutatkozik be Silas Greaves személyében. Ő a vadnyugat egyik legkeményebb fejvadásza, aki pályafutása során minden komolyabb bűnözővel összeakasztotta már a bajszát -- a PC-re, Xbox Live Arcade-re és PlayStation Networkre érkező, letölthető játékban az ő történetét hallhatjuk, melyben a valóság a legendákkal keveredik.

Ha egy kicsit drámaira szeretném fogni a hangvételt, akkor azt mondanám, hogy a Call of Juarez: Gunslingeren áll a sorozat sorsa, ha ugyanis ez is akkora bukás lesz, mint a The Cartel alcímmel ellátott fejezet, akkor még egy digitálisan terjesztett folytatás elkészítését sem fogja pénzelni senki. Reméljük tehát, hogy a vadnyugatra való visszatéréssel a Techland a régi ösvényt is megtalálta, azt, amitől olyan jó volt a Bound in Blood.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!