• 2018-ban új belsős stúdiót hozott létre a Sony
  • Ehhez a csapathoz csatlakozott most egy újabb fejlesztő a Naughty Dogtól

Bár hivatalosan soha nem jelentették be, tulajdonképpen nyílt titok, hogy a Sony 2018-ban egy új first-party stúdiót alapított San Diego városában. És hogy min dolgoznak? Erről egyelőre nincsenek egyértelmű hírek, az új részleg ugyanakkor több fejlesztőt is elszipkázott a Naughty Dogtól, illetve első játékuk is velük közösen készül állítólag, így sokan arra a következtetésre jutottak, hogy tőlük érkezhet majd az új Uncharted.

A Sony nyilván nem szeretné elengedni az új évezred egyik legsikeresebb belsős franchise-át, a Naughty Dog ugyanakkor az elmúlt évek és a nyilatkozatok alapján már továbblépett, így ha lesz is folytatás, azt várhatóan egy másik csapat fogja elkészíteni.

Ami pedig a friss jeleket illeti: nemrégiben ismét egy fontos szerepet betöltő fejlesztőt vett át a Naughty Dogtól az új csapat, miután Zak Oliver is csatlakozott a titokzatos stúdióhoz, aki a környezeti elemekért felelős vezető illusztrátor volt, többek között a The Last of Us Part 2 esetében is, jelenleg pedig egy be nem jelentett projekten munkálkodik.

ujabb-jelek-utalnak-arra-hogy-keszul-az-uj-uncharted.jpg