• A Netflix 450 millió dollárt fizetett a Tőrbe ejtve 2. és 3. részéért
  • Visszatér Daniel Craig és feltűnik mellette Dave Bautista, Edward Norton és Kate Hudson
  • Madelyn Cline (Outer Banks) is csatlakozott a stábhoz
  • Idén kezdődik a forgatás Görögországban

Egyre több nagyprodukció készül a Netflix berkein belül. Amikor Rian Johnson tavalyi sikerfilmje, a Tőrbe ejtve folytatásához nem talált megfelelő hollywoodi stúdiót, a szolgáltató a streaming platformok történetében rekordnak számító 450 millió dollárért vásárolta meg a franchise jogait. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a népes színészgárda miatt valószínűleg a második és a harmadik epizód sem lesz olcsó, még az esetleges Oscar-sikerek mellett is felmerül a kérdés, hogy mennyire kifizetődő ez a befektetés a Netflix számára.

Akárhogyan is, Johnson már gőzerővel dolgozik – talán az újabb akadémiai jelölés reményében – a következő rész forgatókönyvén és a stáb is kialakul lassan. Eddig Dave Bautista (A halottak hadserege), Edward Norton (Harcosok klubja), Kate Hudson (Majdnem híres), Kathryn Hahn (Ez minden, amit tudok), Janelle Monáe (Homecoming) és Leslie Odom Jr. (Hamilton) szerepe biztos a Benoit Blanc nyomozóként visszatérő Daniel Craig mellett. Nemrég pedig bejelentették Madelyn Cline szerződtetését is.

A huszonnégy éves amerikai színésznőt az Outer Banks című netflixes sorozat főszereplőjeként ismerhetitek, de epizodistaként feltűnt a Stranger Things második évadjában is. Karaktere, akárcsak a film története, egyelőre nem ismert. Utóbbiról annyit tudunk, hogy ismét egy sokszereplős bűntényt láthatunk majd. A forgatás idén kezdődik Görögországban.

madelyn-clinefacetime0116-scaled.jpg
(A kép forrása: Schön Magazine)

Az első részben: az Agatha Christie regényeit idéző krimi története szerint nyolcvanötödik születésnapján meggyilkolnak egy milliárdos bűnügyi írót. Benoit Blanc nyomozó (Daniel Craig) a tökéletes alibivel rendelkező családtagok között igyekszik megtalálni az elkövetőt.