• Timothy Olyphant is csatlakozott a The Mandalorian stábjához
  • A színész egy Cobb Vanth nevű szereplőt alakít majd, aki sheriffnek kiáltja ki magát a Tatooine bolygón Jabba, a hutt halála után
  • A sorozat második évada idén októberben debütál a Disney+ műsorán

Idén ősszel érkezik a nagy sikerű The Mandalorian második évada. Nemrégiben tudtuk meg, hogy a Deadwood sztárja, Timothy Olyphant is csatlakozik a széria szereplőgárdájához. A /Film hírei szerint pedig mostmár azt is sejhetjük, hogy Olyphant egy Cobb Vanth nevű karaktert alakít majd, akinek neve a ismerős lehet a Star Wars-könyvek rajongóinak. Vanth egy egykori rabszolga, aki sheriffnek kiáltja ki magát a Tatooine bolygón Jabba, a hutt halála után. Ráadásul arról is szó esik, hogy a szereplőnek valamilyen köze lehet Boba Fett ikonikus páncéljához. De vajon mit akarhat vele Vanth, amikor úgy tudjuk, hogy Temura Morrison már hivatalosan is castingolva lett a fejvadász szerepére? 

A második évad ezév októberben debütál majd a Disney+ műsorán, ugyanis a készítőknek sikerült pont befejezniük a forgatást a koronavírus-járvány kitörése előtt. Ráadásul úgy tudni, hogy Jon Favreau, a sorozat atyja már elkészült a harmadik évad forgatókönyvével is. Van miért izgulniuk tehát a rajongóknak. Kíváncsian várjuk a folytatást.

the-mandalorian-2-season-01.jpg