• J. D Dillard (Sleight) rendez, míg Matt Owens (Lukas Cage) ír egy meg nem nevezett Star Wars-sagahoz kapcsolódó projektet
  • A bemutatási dátumról még nem tudunk semmit
  • Rövid távon a Disney egyelőre a streaming platformjukon megjelenő tévés sorozatokra koncentrál

A The Hollywood Reporter  információi szerint Matt Owens (Lukas Cage) forgatókönyvíró kezdett bele a projekt fejlesztésébe, amelyet várhatóan a Sleight című 2016-os sci-fi direktora, J. D. Dillard fog rendezni. A produkció állítólag teljesen független attól a filmtől, amin jelenleg Rian Johnson (Tőrbe ejtve) és az MCU mindenható agytrösztje Kevin Feige munkálkodik.

starwarsriseofskywalkerscreenshot201905222020325original1800x1200.jpg

A Skywalker korával véget ért a Skywalker család története, így a Lucasfilm jelenleg úragondolja a franchise jövőjét. Így sem maradunk azonban sokáig Star Wars tartalom nélkü, hiszen a nagy sikerű első évad után a The Mandalorian következő felvonása még idén októberben megérkezik, míg a következő egész estés filmek bemutatását a Disney 2022, 2024 és 2026 decemberére tűzte ki.

Bob Iger, a cég vezérigazgatója korábban úgy nyilatkozott, hogy rövid távon egyelőre a Disney+-ra érkező tévés produkciókra koncentrál a franchise, hogy aztán ezen időszak lezárulta után újult erővel tudjanak fókuszálni a mozifilmek megjelenésére.