• Korrupt és veszélyes rendőrökkel száll szembe Bruce Willis
  • Amerikában július 16-án debütál az Out of Death

Mostanában sokan kárhoztatják Bruce Willis-t, mondván, hogy az egykori hollywoodi színészcsillag lecsúszott a B-kategóriába. Bár nemrég szerepelt Edward Norton Árva Brooklynjában és hamarosan John Travoltával és Chuck Russell rendezővel ( A maszkA masszais forgat, olyan közelmúltbeli filmek, mint például a Breach vagy a Cosmic Sin, részben igazolják a fenti „vádat”. A kritikusok most tovább élcelődhetnek, ugyanis befutott a szintén nem túl szofisztikáltnak tűnő Out of Death előzetese.

ScreenRant azért megjegyzi, hogy jelen alkotás szembemegy az akciófilmes műfaj manapság divatos, teljesen hősvezérelt trendjével. A John Wick vagy a hamarosan nálunk is debütáló Senki címszereplői szinte sérthetetlen figurák, míg az Out of Death – a Die Hard vagy az Elrabolva című klasszikusokhoz hasonlóan – inkább a történetre és annak mélységeire vagy misztikumára fókuszál. A filmben egy túrázó nő véletlenül látja, amint megölnek egy rendőrt. Amikor üldözni kezdik, Jackhez, a nyugdíjas zsaruhoz menekül, hogy aztán ketten induljanak háborúba a korrupt és veszélyes rendőrséggel szemben.

out-of-death-trailer-header-bruce-willis.jpg
(A kép forrása: ScreenRant)

Az Amerikában július 16-án debütáló akcióthriller érdekessége, hogy a stábban több kifejezetten neves alkotó is helyet kapott. Willis mellett a másik főszereplőt a Sin City-ből és a Véres Valentin 3D-ből ismert Jaime King alakítja, a producerek között pedig ott van Randall Emmett (Az ír, John Rambo, Szupercella) is. Alább láthatjátok az első előzetest. Nektek hogy tetszik?