• Újra az Infinity Wardnál dolgozik Todd Alderman
  • 2010-ig a stúdió vezető tervezője volt
  • Az utóbbi években a Respawn majd a Riot Games csapatában volt

A Call of Duty-sorozat életében 2010 meglehetősen viharos év volt, hiszen miután összerúgták a port az Activisionnel, távozott a stúdió több fontosabb tagja is, köztük a két alapító, Jason West és Vince Zampella, valamint a vezető tervező, Todd Alderman -- utóbbi most visszatért.

Az Activision jelentette be, hogy Todd Alderman újra az Infinity Ward berekiben dolgozik, és nem nehéz kitalálni, hogy már a Call of Duty-sorozat következő részét tervezi. „Nem gondoltam volna, hogy esélyem lesz újra a Call of Dutyn dolgozni. Öt éve nem voltam itt, és azóta sok minden változott. Sok új arcot látok, akik valami nagyszerűt akarnak készíteni. Nagyon király a játék koncepciója, aminek szeretnék részese lenni. Meglátjuk, mit hoz a hároméves fejlesztési ciklus. Nagyon izgatott vagyok, hogy újra itt lehetek.” -- mondta Alderman.

A következő Call of Duty valamikor idén, várhatóan novemberben fog megjelenni, ám ezt még nem az Infinity Ward készíti, hanem a sorban a következő, a Treyarch. Majd csak 2016-ben jelentkezik az Infinity Ward a saját játékával.

infinity-ward.jpg