A nemrégiben felbukkant Call of Duty: Dark Sykline név mégiscsak hamisnak tűnik. Az anyag persze már a felbukkanásakor is gyanús volt, elsősorban a képek minőség miatt, de azért is, mert korábban egy hitelesebb, részletesebb pletykát hallhattunk -- ez került most elő újra.

Pár héttel korábban egy nevét eltitkoló forrás a Call of Duty: Ghosts című programról számolt be, mely a sorozat új irányvonalát képviseli. Az Infinity Ward a Modern Warfare-vonalat befejezve a nem túl távoli jövőt igyekszik bemutatni, egy olyan világot, ahol valamilyen globális katasztrófa miatt a futurisztikus technológiák mind használhatatlanokká váltak, s így a katonának a régi, jól ismert fegyverekre kell hagyatkozniuk. Egyszóval valami olyasmire kell számítani, ami félúton van a Black Ops II és a Modern Warfare-játékok között.

Természetesen az még erősen kétséges, hogy ebből mennyi igaz, hiszen mindig vannak találgatások egy népszerű sorozat következő részét illetően, ennek azonban egy kicsivel most több hitelt adhatunk, ugyanis a Tesco áruházlánc véletlenül kiszivárogtatta a játék dobozát, amin bizony a Call of Duty: Ghosts név szerepel.

cod-ghost-tesco.jpg

A cég továbbá egy új promócióra is igyekszik felhívni vásárlóinak figyelmét, melynek keretében azok, akik előrendelik a Call of Duty: Ghostsot, 10 dollárt megspórolhatnak minden 50 dolláros vagy annál drágább játék vásárlásánál. Az új CoD a hirdetés szerint november 5-én, tehát a szokásos időpontban fog megjelenni.

cod-ghosts-360.jpg