• December 9-én érkezik az Unto the End
  • A harcra fókuszáló cinematic platformer egy új bemutatót is kapott

Akik szeretik a cinematic platformer – legyen szó akár a klasszikus (Flashback, Another World), akár a modern (Limbo, Inside) alkotásokról –, azoknak mindenképpen érdemes lesz odafigyelniük a 2 Ton Studios régóta készülő alkotására, az Unto the End ugyanis izgalmas játékmenettel dobja fel a kalandozást.

unto-the-end-megjelenesi-datumot-kapott-a-konyortelen-akcio-kaland.jpg

Az Unto the Endben egy férfit irányítunk, aki családjához próbál hazajutni, az úton azonban rengeteg harc vár majd ránk, méghozzá igen könyörtelen megvalósításban, vad csapkodás helyett ugyanis oda kell figyelnünk az ellenfelek támadásaira is, különben két-három ütésből meghalunk. Hogy pontosan miként működik ez a gyakorlatban, abból a lenti trailer nyújt remek ízelítőt.

A jó hír, hogy a megjelenésre most már tényleg nem kell sokat várnunk, hiszen az Unto the End két hét múlva, december 9-én debütál PC, PS4 és Xbox One platformokon, december 17-én pedig Switch-re is befut. Fontos tudnivaló még mindemellett, hogy az Xbox Game Pass előfizetői már a megjelenés napján meg fogják találni a könyvtárban.