• Jó eséllyel az EA Play keretein belül mutatkozhat majd be a Star Wars: Maverick
  • Ez az EA Motive rejtélyes Star Wars játéka
  • Melyről most a Microsoft Store egy csomó részletet kiszivárogtatott

Egy jó ideje piszkálja már a játékosok fantáziáját az eddig csak Star Wars: Maverick néven futó projekt. A rejtélyes játék bejelentését júniusban kétszer is eltolta az EA a bennfentesek szerint, hogy végül az EA Play Live keretein belül leplezhesse azt le, azonban nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft Store-nak elege lett a várakozásból, és egyszerűen idő előtt fellőtte a projekt adatlapját egy rövid ideig.

Ennek a szivárgásnak köszönhetően kiderült, hogy a Star Wars: Maverick címe valójában Star Wars: Squadron, és az az EA Motive dolgozik rajta, akik a Star Wars: Battlefront 2 és az Anthem munkálataiba is besegítettek. Maga a játék a hírek szerint a légi és az űrben játszódó csatákra fókuszál majd, és mindezt teszi egy egyjátékos kampánnyal és multival egyaránt. Ráadásul, ha hinni lehet a szivárgásnak, már a debütálásra sem kell olyan sokat várnunk, a Star Wars: Squadron ugyanis már idén ősszel érkezik PC-re és konzolokra.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez nem hivatalos információ, csak szivárgás, de azért a Microsoft elég megbízható „forrásnak” mondható, többek között a Mafia: Trilogyt is elspoilerezték ugye a részletesebb leleplezés előtt.

star-wars-squadron-leak-01.jpg