• George Russell nyerte a VirtualGP bajnokságot
  • Egy új F1 2020 gameplay videó is érkezett, mely a split-screent mutatja be

Még ha közel négyhónapos csúszással is, de július elején végre elstartol az idei Forma-1-es világbajnokság, így az F1 2019-ben zajló VirtualGP sorozat is befejeződött, melyben jó néhányan részt vettek a valódi F1-es mezőnyből. A vasárnapi utolsó futamot Kanadában rendezték, ahol – sorozatban immáron negyedszerre – George Russell nyert, amivel ő lett a virtuális bajnokság győztese, azok után, hogy a tavalyi vb-n utolsó helyen zárt a totálisan versenyképtelen Williamsszel.

Russell ezzel is bizonyította, hogy miért tartják sokan a jelenlegi mezőny egyik legnagyobb tehetségének, a nézők számára pedig legalább jutott némi F1 az ínséges időkre is a virtuális versenyeknek hála. Az összefoglalót itt nézhetitek meg.

Hamarosan pedig nemcsak az új szezon rajtol el, hanem az F1 2020 is, amely július 10-én fog megjelenni. Nemrégiben pedig egy vadonatúj gameplay videó is érkezett róla, melyben a visszatérő split-screen módra vethetünk egy pillantást, méghozzá szintén Kanadában, Valtteri Bottas és Lance Stroll társaságában.