• Új F1 2020 gameplay videó érkezett
  • A monacói pályán láthatunk egy gyors kört

Az eredeti tervek szerint most hétvégén rendezték volna a Forma-1-es Monacói Nagydíjat, a koronavírus-járvány azonban teljesen átírta a "száguldó cirkusz" versenynaptárát - az első futamra vélhetően csak július elején, a Red Bull Ringen kerül majd sor.

f1-2020-egy-gyors-kor-monaco-utcain.jpg

Egy kevés Monaco azért így is jut szerencsére, az F1 2020 legújabb gameplay bemutatójában ugyanis a legendás utcai pályán láthatunk egy gyors kört Pierre Gasly és az AlphaTauri főszereplésével. A látvány tekintetében pedig egyértelmű előrelépés tapasztalható a környezetet illetően, ami nem véletlen, hiszen a Codemasters jókora ráncfelvarrást hajtott végre Monte-Carlo utcáin.

Ha már F1 és Monaco: a most vasárnap esedékes Virtual Grand Prix keretein belül éppen itt fognak versenyezni a pilóták az F1 2019-ben - többek között Charles Leclerc, Valtteri Bottas, Lando Norris, Esteban Ocon, George Russell, Alex Albon, Antonio Giovinazzi és Nicholas Latifi is ott lesznek a virtuális rajtrácson. A futam 19 órakor kezdődik majd a Forma-1 hivatalos közösségi médiás csatornáin.