Több régióban egyszerre rendezték meg a V4 Future Sports Festival 2021-es CS:GO verseny zárt selejtezőit, így a legtöbb kérdésre választ kaphattatok, ha néztétek élőben ezeket a hatalmas téttel bíró összecsapásokat. A zárt kvalik bajnokai továbbjutottak az International Online Cup szakaszba, ahol 25 000 eurós, azaz közel 9 millió forintos összdíjazásért harcolhatnak hamarosan. Egy "wildcard" selejtező azonban még hátra van, az összeurópai kvalifikáción minden együttes elindulhat, aki szeretne nyolcadikként részt venni az IOC-ben.

NEVEZZ A NYÍLT EURÓPAI SELEJTEZŐRE ITT!

v4.jpg

Az International Online Cup ligában nemcsak a hatalmas nyeremények, hanem az offline döntőbe jutás is motiválhatja a játékosokat. A nyolc indulóból a legjobb négy megküzdhet a V4 országok delegáltjaival a finálé első szakaszában, ahonnan a top 4 a sztárcsapatokkal vívhat meg a 300 000 eurós óriási nyereményalap egy-egy szeletéért.

V4FSF 2021 CS:GO - LENGYEL ZÁRT SELEJTEZŐ TOVÁBBJUTÓJA: WISŁA KRAKÓW

Csapattagok: SZPERO, jedqr, Markoś, Goofy, phr, edző: Loord

Hiába a több éves tapasztalat és a Major győzelem, TaZ, NEO és byali alulmaradtak a többiekkel, a fiatalsággal szemben. A lengyel selejtező legjobbja a WISŁA KRAKÓW, akiknek felállásában több V4 veterán játékost is találunk. Phr 2019-ben a VP színeiben játszott döntőt a budapesti versenyen, SZPERO és jedq pedig az adwokacik ötösében mutatta meg magát két évvel ezelőtt. Most Markoś és Goofy segíti őket, együtt pedig jelentős fölénnyel tudták megnyerni hazájuk selejtezőjét. Ők már biztosan ott vannak az International Cup mezőnyében és jó eséllyel pályáznak a V4FSF 2021-es main stage belépőjére is, ehhez a legjobb négy között kell végezniük az IC-n.

V4FSF 2021 CS:GO - CSEH-SZLOVÁK ZÁRT SELEJTEZŐ TOVÁBBJUTÓJA: ESUBA

Csapattagok: Pechyn_, twistqt, (-airwalker) Luko, sAvana1, blogg1s-, edző: benq1

V4FSF 2021 CS:GO - KELET-EURÓPAI ZÁRT SELEJTEZŐ TOVÁBBJUTÓI: INFINITE GAMING ÉS FIEND

Infinite Gaming csapattagjai: ragga, Ed1m, CHANKY, SEMINTE, zewts, edző: Aden10

Fiend csapattagjai: BUBBLE---, -h4rndream3r---, v1c7oR--, REDS7AR, csere: viltrex1337

V4FSF 2021 CS:GO - ADRIAI ZÁRT SELEJTEZŐ TOVÁBBJUTÓI: ONYX ÉS 4GLORY

ONYX csapattagjai: Impulse, dimketron, bondik, dav, -jR-, edző: fajkus-

4glory csapattagjai: sarenii, Kind0-, aVN-, c0llins, deeface, csere: brutmonster, csere: simke-, edző: feedme

A szerb CS:GO-t sosem féltettük igazán, mindig is bitang erős mezőnyük volt és a legmagasabb szintekre is jutottak el játékosaik szép számmal. Elég ha csak huNterre és nexára, a G2 két alappillérére gondolunk. Az adria selejtezőben is szép számmal képviselték hazájukat a legerősebb szerb játékosok, akik mellé csatlakozott néhány ukrán, bosnyák és lengyel játékos is. Így lehet például ott az International Cup versenyén az a bondik, akinek ann orengetegen szorították még DeadFox csapattársaként a HellRaisers színeiben.

Az ONYX csapata meg is nyerte a kvalit, közvetlenül a 4glory Esports csapata előtt, akik kénytelenek voltak beérni a második hellyel, de az International Cupon így is tovább küzdhetnek majd. 

V4FSF 2021 CS:GO - MAGYAR ZÁRT SELEJTEZŐ TOVÁBBJUTÓJA: BUDAPEST FIVE

Csapattagok: kory, KaiRON-, fleav, Aaron, coolio, csere: gabesson, edző: Cr0n05

 

A V4FSF 2021-ről minden további információt megtalálsz a hivatalos oldalon!