November 14. és 21. között több jelentős, Majoröket is megjárt gárda, valamint a V4 régió és az International Online Cup legjobbjai csapnak majd össze a V4 Future Sports Festival LAN döntőjén. Azonban nem csak ők érkeznek Budapestre, hanem a nemzetközi adáson a stúdióból jelentkező műsorvezető, elemzők és kommentátorok is. A következőkben röviden bemutatjuk azokat az embereket, akik az egy héten át zajló verseny eseményeit elemezni fogják.

v4222.jpg

draulonhun.jpg

LENGYEL "DRAULON" BALÁZS

Draulonnak mondhatni bérelt helye van már a V4-es elemző asztalnál, lévén mindkét előző alkalommal szerepelt a nemzetközi közvetítésen. Két évvel ezelőtt Pasha megpróbálta eltávolítani őt a műsorról (a szó szoros értelmében), de úgy tűnik nem járt sikerrel. Draulon ritkán vállal elemzői munkát, de korábbi újságírói tapasztalatai segítik abban, hogy átlássa a csapatok dinamikáját. Amikor nem ezzel foglalkozik, akkor a BIG digitális tartalomért felelős igazgatójaként tevékenykedik.

ynkhun.jpg

JANKO "YNK" PAUNOVIĆ

YNk is V4-veteránnak számít, igaz, ő csak az első, 2018-as kiíráson vett részt. Ennek ellenére valószínűleg keveseknek kell bemutatni minden idők egyik legjobb Counter-Strike elemzőjét, aki 2018 nyarán váltott edzői munkára, melyet az MIBR és a FaZe színeiben is gyakorolt egészen 2020 végéig. Idén visszatért oda, ahol nemzetközi sikere indult, az elemzőasztalhoz, és ezt a mesterséget három év után ismét Budapesten fogja művelni minden CS:GO rajongó örömére.

kassadhun.jpg

ALEKSANDAR "KASSAD" TRIFUNOVIĆ

A szerb kassad először érkezik elemzőként a V4 Future Sports Festival 2021-es kiírására. A 34 éves ex-játékos és edző számtalan sikert ért el karriere során, ezek közül a legjelentősebb eredményeit az előző Renegades felállással, akikkel kétszer is legendává váltak a Majorökön 2019-ben. Idén már az EXTREMUM színeiben szerepelt ugyanezekkel a játékosokkal egy csapatban, de az online éra és a kevesebb versenyzés miatt néha feltűnik elemzőként is angol nyelvű nemzetközi adásokon, mely sorozatot most Budapesten folytathatja.

natuhun.jpg

JOONA "NATU" LEPPÄNEN

A 36 éves natu sem idegen a V4-es elemzői szerepléstől, 2019-ben járt Budapesten, ahol Pimp és Draulon oldalán dolgozott szakértőként. Hosszú karrierje során számtalan szerepben ért el jelentős sikereket: játékosként, edzőként és az ENCE menedzsmentjének tagjaként. Manapság az ENCE marketing igazgatójaként dolgozik. Az online érában ritkán tűnt fel elemzői szerepben, de a tapasztalat ott van a finn mögött, és alig várjuk, hogy a többiekkel együtt hallhassuk a véleményét mindenről, ami Counter-Strike.