Pont múlt héten számoltunk be arról, hogy a Police Warfare ígéretes koncepciója akár meg is valósulhat, hiszen az Elastic Games csapata kickstarteres gyűjtést indított, amin keresztül 325 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni a program befejezésére.

Az elképzelés szerint a játékban az egyik oldalon a rendőröket megtestesítve, míg a másikon a rablók bőrébe bújva kellett volna eldöntenünk, hogy melyik csapat a jobb, a két oldal specialitásait is bevetve egyedi felszerelések és járművek formájában.

Röviddel a gyűjtés megkezdése után már volt 25 ezer dollárjuk -- aztán váratlanul törölték az egészet. A fejlesztők nem részletezték, hogy miért döntöttek így, de azt ígérték, hogy később új hírekkel jelentkeznek, ez ugyanis nem jelenti azt, hogy nem készül el a játék.

De vajon miért kellett törölni a gyűjtést? A Blistered Thumbs portál elmélete szerint mindez csak egy ügyes felmérés volt, hogy kiderítsék, mekkora az érdeklődés, hiszen a háttérben már volt érdeklődő kiadó, ami most felkarolta a projektet, így nincs szükség az adományokra.

Valamiért leállították a Police Warfare kickstarteres gyűjtését