• Bemutatkozik a Brujah vámpír klán
  • Ide a harcos, fizikailag erős vámpírok gyűlnek
  • Folyton a harcot keresik

A Paradox a múlt héten mutatta be azt a vámpír frakciót, amiben elkezdhetjük a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t. Ez volt a „csavargókat” magába gyűjtő Thinblood. Ma pedig megérkezett az a videó, amiből megismerhetjük a vámpír klánok egyikét, a Brujah-t, amihez – ha úgy gondoljuk –, idővel akár csatlakozhatunk is.

A Brujah klánba az elbukott Anarch mozgalom tagjai és olyanok kerülnek be, akik anonimitást keresnek. Fizikai értelemben ők a legerősebb klán, és ezt igyekeznek is a többiek tudtára adni. Általában olyan klubokban lógnak, ahol verekedni is lehet, így egyrészt ünneplik fizikai erejüket, másrészt folyton-folyvást új ellenfeleket keresnek.

Ez a klán két természetfeletti képességgel bír, ami a klánhoz való csatlakozáskor hozzácsapódik a Thinblood képességekhez. A Potence-szel hatalmas, őszinte pofont oszthatunk ki (Fist of Caine) ellenfelünknek, amitől menten szétszakad (de akár a falat is átüthetjük vele) vagy éppen egy lökéshullámot indíthatunk el azáltal, hogy a földbe öklözünk (Earthshock). A lökéshullán kiüti az ellenfeleinket, magasabb szinten pedig kisebb kataklizmát okoz.

A Celerity a vámpír sebességére hat. Úgy felgyorsulhat, hogy senki sem tudja szemmel követni (Unseen Storm), és a végén bevihet egy halálos, vagy legalább letaglózó csapást. A másik lehetőség, hogy gyors mozgásának hála a világ lelassul (Accelerate), így kikerülhetőkké válnak még a golyók is.