• Aranylemezre került a Nioh 2
  • Ezzel lényegében biztossá vált a március 13-i megjelenés

A 2020-as esztendő eddig nem igazán a játékmegjelenésekről és -bejelentésekről szólt videojáték fronton, hanem éppen ellenkezőleg - nem nagyon telt egy úgy hét, hogy ne jelentettek volna be legalább egy komolyabb csúszást, melyek közül a legfájóbb persze a Cyberpunk 2077-é volt. Éppen ezért kis túlzással már az is hír, ha valami időben jön - és úgy tűnik, hogy a Nioh 2 a legújabb szereplő ezen a listán.

vegre-egy-jatek-ami-nem-csuszik-aranylemezen-a-nioh-2.jpg

A fejlesztők ma délelőtt a Twitteren jelentették be, hogy aranylemezre került a játék, ami azt jelenti, hogy elviekben immáron semmi akadálya nem lehet a március 13-i premiernek. Persze látva, hogy micsoda katasztrófa eddig a 2020-as esztendő (globális értelemben), már erre sem vennénk mérget...

A Team Ninja akció-RPG-je egyébként - az első részhez hasonlóan - első körben PS4-exkluzívként érkezik, ám fontos tudni, hogy a kettes számmal sugalltakkal ellentétben nem folytatásról, hanem előzményről van szó. A napokban egy meglehetősen hosszú gameplay bemutatót is közöltünk róla, ha kicsit közelebbről is ismerkednétek vele.