• 2020. március 13-án érkezik a Nioh 2
  • Melynek tavaly ősszel egy nyílt bétája is volt
  • A fejlesztők most elárultak, mi mindenen változtattak a visszajelzések alapján

Az idei tavasz bizony alaposan tömve lesz jobbnál jobb játékmegjelenésekkel, és ezen érkező címek táborát gazdagítja a Nioh 2 is, mely március 13-án érkezik majd PS4-re. A játék tavaly november 1. és 10. között egy nyílt bétát is kapott, amit bárki kipróbálhatott, most pedig a fejlesztők velünk is megosztották, milyen tanulságokat szűrtek le ebből az időszakból.

nioh-2-yokai.jpg

Az első és legfontosabb adat, hogy a játékosok nagyjának bejött maga a játék: a bétában résztvevők 83%-a volt róla pozitív véleménnyel, 11%-a érezte semlegesnek a programot és 6%-a adott hangot a nemtetszésének. Ami pedig a konkrét változásokat illeti, a legkomolyabban talán a különféle speciális akciók lettek átalakítva: ezeket egyrészt felerősítették, másrészt pedig könnyebben irányíthatóvá is tették a fejlesztők. Átalakult ezen túl a Dark Realm is, ami immár megengedőbb egy kicsit a játékosokkal szemben, valamint javult a Nioh 2 tutorial része.

A változások teljes (igen hosszú és részletes) listáját egy PlayStation blogposztban foglalták össze nekünk a fejlesztők.

nioh-2-kigyo-begyo.jpg