• Óriási meglepetésben volt része Emanuel Mojica Rosasnak
  • Ő egy mexikói God of War-rajongó, akinek közel 600 relikviája van
  • Guinness-rekorder lett és megkapta az első rész eredeti példányát

Most ünnepli megjelenésének első évfordulóját a God of War, melynek okán a Sony több érdekes videót is közzétett a napokban: volt itt egyedi LEGO-készlet, illetve ingyenes PS4-témával egybecsomagolt köszönetnyilvánítás is. Nemrég befutott a legújabb kapcsolódó szösszenet, melyben egy mexikói rajongó, Emanuel Mojica Rosas történetével ismerkedhetünk meg.

vilagrekord-es-meglepetes-ez-vart-a-legnagyobb-god-of-war-rajongora.jpg

Emanuel akkor lett igazi rajongója a játéknak, miután nagymamája 2011-ben elhunyt, és a családja rengeteg nehézségen ment keresztül. A God of Warból, illetve Kratos karakteréből merített inspirációt, és olyannyira megkedvelte őket, hogy mostanra egy közel 600 GoW-relikviából álló gyűjteményre tett szert.

A mexikói rajongó nemrégiben megkapta a lehetőséget arra, hogy ellátogasson a Sony Santa Monica csapatához, ahol több meglepetés várt rá. Egyrészt a komplett stúdió egy személyként üdvözölte őt, ahol először megkapta a hivatalos kitüntetést a Guinness World Records-tól, mint a legnagyobb God of War-gyűjtemény birtokosa. Másrészt pedig a csapat feje, Cory Barlog is készült egy ajándékkal: megkapta az első God of War eredeti példányát, mely a végső tesztlemez volt, mielőtt hivatalosan is aranylemezre került a játék.

Emanuel történetét, illetve a szívmelengető kaliforniai élményeket az alábbi videóban láthatjátok.