• Vissza a jövőbe DLC-t kap a PowerWash Simulator
  • Ami már idén megjelenik
  • Többek között a Hill Valley Clocktowert és a DeLoreant is tisztára pucolhatjuk
  • FuturLab mindent megtesz azért, hogy autentikus legyen a végeredmény

Valószínűleg maga a Square Enix sem gondolta volna, hogy ekkora siker lesz a tavaly júliusban megjelent PowerWash Simulator, de úgy fest, az emberek nem csak a valóságban szeretnek a magasnyomású mosóval varázsolni. A FutureLab szimulátora már több új tereppel is bővült az elmúlt időkben, köztük olyan ikonikus helyszínekkel, mint például Lara Croft otthona, vagy épp Midgar utcái, de akár még a Warhammer 40,000 mocskos világát is csillogóvá varázsolhatjuk. A kollaborációknak pedig továbbra sincs vége, a fejlesztők ugyanis újabb DLC-t jelentettek be, ami egy legendás franchise-on alapul.

Nevezetesen Robert Zemeckis mindenki által jól ismert Vissza a jövőbe (Back to the Future) trilógiájának helyszíneit és kellékeit moshatjuk le jó alaposan, köztük magát a DeLoreant, a Hill Valley Clocktowert, a Holomax Theatre-t és Doki időutazó vonatját. Az alkotók szoros együttműködésben állnak a Universal Games-szel és a Digital Platforms-szal, hogy a végeredmény a lehető legközelebb álljon a filmekben látottakhoz. A Back to the Future Special Pack még idén befut (természetesen nem a jövőből), méghozzá 7,99 dolláros (~ 2800 forint) áron.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.