Továbbra is tetemes mennyiségű újdonság érkezik folyamatosan a PS Store-ra, de nincs ebben semmi meglepő, hiszen az ősz hagyományosan ilyen. Szokás szerint ezúttal is összegyűjtöttük nektek, hogy milyen friss megjelenések közül válogathattok PS4-en.

Mafia: Definitive Edition

Egyre több játék kap teljes értékű felújítást az ezredforduló környékén megjelent kedvencek közül, most pedig egy újabb ilyen cím kerül sorra a Mafia képében. A Mafia: Definitive Edition visszarepít bennünket az 1930-as évekbe és Lost Heaven fiktív (Chicago által inspirált) városába, ahol teljesen modernizált formában élhetjük át újból Tommy Angelo akciódús alvilági kalandját. A játékot bemutató tesztünket itt olvashatjátok.

13 Sentinels: Aegis Rim

Az egyedi, kézzel rajzolt képi világú játékaival ismertté vált Vanillaware csapata ezúttal egy egészen szokatlan műfajkoktéllal állt elő, a 13 Sentinels: Aegis Rum ugyanis az oldalnézetes kalandjátékokat kombinálja egy kis stratégiázással. Hogy a gyakorlatban mennyire vált be ez a fura ötvözet, azt tesztünkből kideríthetitek.

Tennis World Tour 2

Az elmúlt években ismételten elkezdtek szaporodni a teniszjátékok, ami olyan szempontból mindenképpen jó hír, hogy így a sportág rajongói több alternatíva közül is választhatnak. Az egyik ilyen a 2018-as Tennis World Tour második része, amely ismét elhozza nekünk teniszvilág legnagyobb sztárjait, méghozzá élethű, szimulációra törekvő megvalósítás mellett.

Rebel Galaxy Outlaw

Egyre több játék választja témájául az űr felfedezését, a Rebel Galaxy Outlaw pedig ebbe a sorba áll be, ahol egy hatalmas nyitott világban kell kalandoznunk és harcolnunk, bejárva közel 40 naprendszert zsoldosként, kereskedőként vagy éppen kalózként – a szerep kizárólag tőlünk függ.

További megjelenések