Emlékeztek még az Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klotra? Nem? Nem csoda: a játék egy FPS lett volna a méltán híres Oddworld-univerzumban, melynek a Stranger's Wrath befejezése után esett neki az Oddworld Inhabitants. Sajnos azonban a cég akkor csődbe ment, a projekt pedig fiókba került. Legalábbis eddig.

Lehetséges ugyanis, hogy egy nap mégis megjelenik, hisz a Just Add Water csapata kihúzta az Oddworld Inhabitantst a pácból, és most együtt dolgoznak a cuki kis Abe kalandjainak szebb grafikájú, modern változatán. Ha pedig az Abe's Oddysee: New 'n' Tasty sikeres lesz, akkor lehet, hogy leporolják az Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klotot, melyről most pár, eddig nem látott művészi munkát is nyilvánnosságra hoztak, kedvcsinálás végett.

A játék története Fangustanban játszódna, ami egy távoli, kelet-európai kultúra alapján felépített ország, melyet egyik nap megtámad a szomszédos, oroszokra hajazó nemzet. Hősünk, Fangus, egyszerű juhász, akinek viszont fegyvert kell ragadnia, hogy megvédje népét a betolakodóktól. Érdekesen hangzik, és a képek hangulata is megér egy misét, így bízunk benne, hogy egyszer tényleg elkészül a program.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Oddworld: Brutal Ballad of Fangus Klot -- Megjelenlés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert