• Még az idén új formát ölt a Humble Monthly
  • A Humble Choice máshogy is működik majd

Az év folyamán már sejteni lehetett a kiküldött kérdőívek alapján, hogy a Humble változtatni szeretne a Humble Monthly rendszerén. Nos, a változtatás be is következik még az idén, de hogy pontosan mikor, arról egyelőre nem szólt a fáma – mindenesetre alapjaitól építik újjá a rendszert, melyre legjobban még most éri meg előfizetni.

Eddig ugye úgy működött a rendszer, hogy a 12 dolláros havidíj ellenében kaptunk 8-10 játékot, melyből előre csak 1-3 címet fedtek fel, valamint további 10-20% kedvezményt további vásárlásainkból a Humble Trove-hoz való hozzáférés mellett.

A Humble Choice bevezetése után viszont minden címet látni fogunk, sőt, mi magunk választhatunk ki párat közülük. Továbbá három szint közül választhatunk majd, ezek a Lite, Basic és Premium. A Lite 5 dollár ellenében a 10-20% kedvezményt és a Trove hozzáférést biztosítja; a Basic 15 dollárért cserébe három választható játékot ad a Lite előnyei mellé; a Premium 20 dollárba fáj, de cserébe összesen 9 játékot kínál a Lite bónuszain felül. És végül ott a negyedik szint, a Classic, mely csak a azoknak az előfizetőknek áll, akik a Humble Choice bevezetésekor aktív tervvel rendelkeznek, a már bejáratott 12 dolláros áron (és ezért mondjuk, hogy ha kicsit is érdekel, most éri meg előfizetni), mely a jelenlegi áron a Premium kategóriába sorol – de csak akkor, ha nem mondod fel az előfizetést többé, mert később nem lehet hozzá csatlakozni.

Mielőtt mindenki felháborodna a dráguláson és/vagy kötelező előfizetésen, megjegyeznénk, hogy a „pause-a-month” lehetősége továbbra is áll, ekkor sem veszítjük el Classic státuszunkat és a kiadott tájékoztatás szerint akármeddig szüneteltethetjük előfizetésünket annak lemondása nélkül. Effektíve tehát olyan, mint a lemondás, anélkül, hogy kiesnél a Classicból, csak ne felejtsd el minden érdektelen hónapban megtenni.

humble-choice.jpg