Egy hónap és két hét múlva boltokba kerül a PS5, ennek megfelelően a PS Store-ba ezen a héten nem sok játék került fel, viszont a foci és az akció rajongók örülhetnek, sőt egy régi klasszikus is visszatért egy új epizóddal, HD Remaster változatban. Nézzétek át az eheti ajánlót, és ha megtetszik valamelyik cím, akkor tegyétek kosárba és élvezzétek a játékot a PS5 megjelenéséig!

Ride 4

  • Megjelenés: október 5.
  • Ár: 23490 Ft / 34490 Ft (Normál / Special Edition)
  • PS Store adatlap

A Milestone az elmúlt években nem unatkozott, hiszen egymás után szerezte meg a nagy motoros versenysorozatok licenceit és talált ki újakat. Ilyen a Ride, amelynek immár a negyedik része jelent meg: az új epizód tovább emeli a tétet. Precízen, 3D-s és lézeres mérés alapján lemodellezett aszfaltcsíkok, dinamikus időjárás, döntések, melyek hatással vannak a kalandra, széleskörű testreszabási lehetőségek a motoroknál, forradalmi mesterséges intelligencia: többek között ezt kínálja a Ride 4. A Milestone ugyanakkor már ezt a játékot emelt áron árulja, hiszen a 23500 és a 34500 forintos ár már megközelíti a következő generációs játékokért kért összeget.

 

FIFA 21

  • Megjelenés: október 6.
  • Ár: 23990 Ft / 31999 Ft / 34999 Ft (Standard / Champions / Ultimate Edition)
  • PS Store adatlap

Egy hónappal a PES 2021 után befutott a FIFA 21 is, amit a Sony egyszerre kínál PS4-re és PS5-re, a fent megjelent közel 100/120 dolláros áron. Az EA új focis játéka a szokott élményt kínálja, illetve a két kiadás mindegyike tartalmazza a hivatalos premiernél 3 nappal korábbi játékot és plusz dolgokat, melyek a játékot könnyítik meg: ilyenek például a 12 héten át érkező „Rare Gold Pack”-ek. Ugyanakkor azt fontos tudni, hogy a PS5 digitális változatára nem vonatkozik a lemez upgrade, a FIFA 21-et arra külön meg kell venni.

fifa-21-original.jpg

Mortal Blitz: Combat Arena

  • Megjelenés: október 8.
  • Ár: Ingyenes / 12190 Ft (Deluxe Edition)
  • PS Store adatlap

A Mortal Blitz: Combat Arena egy multiplayer online VR FPS, melyben katonaként kell arénákban megküzdeni a győzelemért és a hírnévért. Az ingyenes változat maximum 10-es szintig fejleszthető karaktert, aréna csomagot és két fegyvert kínál, míg a deluxe változat a kért árért magába foglalja a Premium Battle Passt és az Arena Packot is.