A Warcraft 3 volt a legelső Blizzard játékom, ami azonnal elvarázsolt. Utána jött a Diablo 2 és a kiegészítője, a Starcraft a Brood Warral együtt, azonban mindig vissza akartam térni a Warcraft 3 világába. Erre pedig következő évben lehetőség lesz, ugyanis 2019 végén megjelenik a Warcraft 3 Reforged, azonban a Blizzard még tart bétát, amik inkább pre-alfa próba lesz.

Pete Stillwell, a Blizzard vezető producere kijelentette, hogy "remélik, hogy következő év elején már tarthatnak próbát. Minél előbb sor kerül rá, annál jobb lesz." Stillwell azt állítja, hogy minden egyes befejezett rész után fognak tartani egy tesztet, így amikor befejezik az élőholtakat, akkor majd 1 vs. 1 meccsekben lehet majd visszajelzést adni a fejlesztőknek a működésükről. Ennek alapján pedig nem egy, hanem több tesztidőszakot tervez a Blizzard. 

A teljes interjút az alábbi YT-videoban tekinthetitek meg, a Blizzard pedig már fel is lőtt egy oldalt arról, hogy "hogyan válhat valaki a teszt résztvevőjévé." Egyelőre nem mond túl sokat, de ahhoz pont eleget, hogy jelezzük a részvételi szándékunkat. 

 

warcraftiiireforgedgruntpngjpgcopy.jpg