Új World of Warcraft kiegészítő ide vagy oda, sokan még mindig egy jó öreg Warcraft folytatásra vágynak. Ez persze eddig távoli lehetőségnek tűnt, de most közelebb léptünk egy kicsit (nagyon kicsit) ahhoz, hogy valóság legyen, a Blizzard producere ugyanis azt mondta: megfontolják a Warcraft 4-et.

„Nagy öröm számunkra, hogy van kereslet egy RTS Warcraftra, ezért ha végeztünk a Legacy of the Voiddal, akkor összeül a csapat, és kitaláljuk, mi legyen a következő játékunk. Nem is kérdés, hogy fontolóra vesszünk a Warcraftot és a Starcraftot, de akár egy teljesen új ötlet is szóba jöhet. Bármi lehetséges.” -- mondta Tim Morten, a Starcraft 2: Legacy of the Void producere.

Van tehát esély arra, hogy egyszer, egy szép napon kapunk egy klasszikus Warcraftot, ám ez egészen biztosan nem mostanában lesz, már ha egyáltalán lesz -- ugyanakkor az előfizetők számának tekintetében sosem látott mélyponton van a World of Warcraft, és ha tovább csökken a tábor, az akár jó okot adhat arra, hogy visszatérjenek a gyökerekhez.

warcraft-banner.jpg