Tovább bővül a Warhammer játékuniverzum, mégpedig egy ingyenesen játszható kártyagyűjtögetős TBS hibriddel. A program a Warhammer 40K: Space Wolf címet kapta, s a három játszható karakter (Wolf Scout, Grey Hunter, Wolf Guard) közül választva az a feladatunk, hogy teljesítsük az előttünk álló feladatokat, amik várhatóan rendszerint abból fognak állni, hogy minél több ellenfelet mészároljunk le.

A küldetéseket a körökre osztott stratégiai játékok ritmusában teljesíthetjük, a képességeinket (Bolter, Thunder Hammer, Flamer, Jump Pack) és fegyvereinket pedig kártyák reprezentálják. A sikerre csak egy megfelelően összeállított paklival van esélyünk, amit küldetések sikeres teljesítésével kapunk, illetve mikrotranzakción keresztül meg is vásárolhatunk. Természetesen minden kártya fejleszthető, mégpedig az Iron Priest's Forge segítségével.

A fejlesztést végző HeroCraft még augusztusban jelentette be a PC, iOS és Android platformra készülő, a jövő év második negyedében megjelenő játékát, de a program azóta a radar alatt repülve, szinte teljes csöndben volt, ráadásul a csapat egészen mostanáig várt azzal, hogy valami mozgóképes anyagot is mutassanak. Íme tehát az első Warhammer 40K: Space Wolf trailer.