A Watch Dogs 2 három nap múlva bőséges vérfrissítést kap egy mindenki számára ingyenes csomag képében. Az elmaradhatatlan ruhák mellett egy paintbal-puska is markunkat üti, de a nagyobb tartalom két új játékmód képében érkezik.

A “Races” magáért beszél: drónokkal, motorokkal és eKartokkal versenyzik négy játékos, a kiegyenlített küzdelemben az nyer aki a leggyorsabb, legmagabiztosabb vagy éppen a legszerencsésebb.

A “Showd0wn” cseppet öszetettebb: ennek során kettő két fős csapat mérkőzik meg egymással, szabályok és megkötések nélkül, három különböző helyszínen, három különböző játékmódban. A Hack The Servers alatt az egyik csapat számára három szerver feltörése a cél, a másik fél értelemszerűen ezt igyekszik megakadályozni. A Steal the HDD egy versenyfutás nehezen elérhető helyeken elrejtett merevlemezekért, itt az nyer, aki először zsebel be hármat. A Doomload alatt pedig egy nehezen védhető csatlakozási ponton keresztül való adatletöltés a cél minkét hackerpáros számára.

watch-dogs-2-free-dlc-3.jpg

Másnap élesedik PS4 tulajok számára a No Compromise fizetős DLC, mely PC-n egy hónappal később, május 18-án álik elérhetővé. Az új csomag, kibővítve a történetet egy sor új küldetéssel vár ránk, melyek során a pornóipart uraló orosz maffiával gyűik meg a bajunk. Emellé még egy sor verseny, egy babzsákpuska, és egy kábítólövedékes mesterlövészpuska érkezik, de lehetőségünk lesz Marcussal mentő, tűzoltó és rendőr képében is tetszeleghetünk. A szezonbérlet tulajdonosai számára természetesen azonnnal, jár, de szokás szerint külön is megvásárolható lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!