• Áprilistól júniusig folyamatosan frissülni fog a Watch Dogs 2
  • A hibajavításokon kívül fejlesztik a ranglistát és néhány online játékmód is átalaul
  • Ingyen megkapjuk a Showd0wn PvP játékmódokat
  • Jövő hónapban jön a No Compromise DLC - ez fizetős lesz
  • A további tartalmakban újabb versenyek, ruhák és járművek lesznek
  • Watch Dogs 2 teszt

Ha valaki még játszik a Watch Dogs 2-vel, hamarosan újabb kalandokba vághat bele. Ha nem, talán idén emiatt érdemes lesz rá visszatérni. Merthogy a Ubisoft kiadta az áprilistól júniusig szóló DLC-menetrendet, amiben bizony csupán egy fizetős kiegészítő szerepel, a többi mind ingyenes tartalom. De lássuk, miből élhetünk.

Áprilisban érkezik az említett fizetős DLC (először PS4-re, majd májusban PC-re és Xbox One-ra), a No Compromise, amiben egy Dedsec küldetés, a Moscow Gambit lapul, mellette kapunk még hat időmérős versenyt az egyjátékos módhoz, két nem halálos fegyvert, rengeteg ruhát és új járáműveket.

Jövő hónapban érkeznek ingyenesen a PvP alapú online játékmódok, amik a Showd0wn névre hallgatnak, pluszban kapunk még paintball fegyvert, valamiféle páncélozott járművet, valamint motocross, ekart és drónversenyeket, s 13 új ruhát.

Májusban a PvP-s móka is megkapja az említett páncélautós fícsört, lesz PvE esemény, fejlesztik a ranglistát és a bounty hunter módot, valamint további javítások is várhatóak, természetesen szintén ingyen. Ahogy nem kell fizetni egy petákot sem a júniusi frissítésért, ami lehetővé teszi a négyfős kooperatív mókázást, és szintén hoz egy adag javítást.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!