• Új DLC-t kap a Watch Dogs 2
  • Három új küldetést, és megannyi újdonság lesz benne
  • PS4-re február 21-én jelenik meg
  • PC-re és Xbox One-ra március 23-án
  • Watch Dogs 2 teszt

Nemrég kibővült a Watch Dogs 2 befejezése, most pedig leplezésre került a második DLC, a Human Conditions, amiben Marcusnak és a DedSec csapatának a Nudle (a helyi Google) cég új automata autóival gyűlik meg a baja, miután rájönnek, hogy ezek az önjáró kicsi kocsik bizony eléggé károsan hatnak az ember életére.

A történet három küldetésből épül fel, cím szerint a Bad Medicine-ből, az Automatából és a Caustic Progressből. Marcus és hekker kollégái rájönnek, hogy a Nudle lenyúlja az automata kocsik tulajdonosainak adatait, mi több, a „Life Score” rendszernek hála a Nudle eldöntheti, hogy egy balesetet ki élhet túl – sőt, valószínűleg még be is tudnak segíteni abba a balesetbe, ha úgy hozza a sors.

Marcus viszont nem lesz végig egyedül, ugyanis miközben az orosz maffiát is érintő ügyben ténykedik, összefut az első Watch Dogsból már ismerős bérgyilkossal, Jordi Chinnel, akinek kevésbé szofisztikáltak a módszerei, már amennyiben lopakodásról vagy számítógép feltörésről van szó. Tudjátok, ő szó szerint töri fel a gépeket.

A további újdonságokat tartalmazó Human Conditions február 21-én válik elérhetővé PS4-en, és március 23-án jelenik meg PC-re. Addig is nézzétek meg az alanti videót, amely részletes betekintést nyújt a Watch Dogs 2 új DLC-jébe.