Tisztességes hosszúságú játéknak ígérkezik a Watch Dogs, a történet teljesítése ugyanis egy átlagos játékos számára olyan 35-40 óra lesz, de aki mindent látni akar, mindent fel akar fedezni és mindent meg akar csinálni, annak nagyjából 100 órát kell majd a játékba ölnie -- természetesen mindebbe nem tartozik bele a multiplayer mód.

A jó hírt a Watch Dogs kreatív igazgatója, Jonathan Morin árulta el Twitteren az egyik kíváncsiskodó rajongónak, s nagyjából valami ilyesmit is vártunk a Ubisoft következő, májusban végre a boltokba kerülő nagy dobásától, elvégre az alapján, amit eddig láttunk, tehát az óriási város és a hackelésben rejlő megannyi lehetőség, illetve az ebből eredő mellékküldetések sokasága kötelező jelleggel hosszú elfoglaltsággal kecsegtet.

A játék egyébként nem hiába késett, ma ugyanis kiderült, hogy az extra csiszolásra felhasznált hónapok során néhány új elemet is pakoltak a játékba, mégpedig olyanokat, amik elegendőek voltak ahhoz, hogy az ausztrálok módosítsanak a korhatár-besoroláson. Részletek a kapcsolódó hírben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!