• A Watch Dogs: Legionsban minden NPC bőrébe belebújhatunk
  • Akár az öregekébe is
  • De ennek extrém kicsi lesz az esélye

A Watch Dogs: Legion már első pillantásra is egy hihetetlenül ambiciózus játék, hiszen nem kevesebbet ígér, mint hogy akármelyik NPC bőrébe belebújhatunk, ráadásul ezek a karakterek nem csak a kinézetükben térnek el egymástól, hanem mindegyik saját egyedi múlttal, szociális hálóval és képességekkel rendelkezik.

Hogy a gyakorlatban ez mennyire lesz érdekes vagy élvezetes, az még jó kérdés. Személyes véleményem szerint úgy tizenöt percig, de én már csak ilyen szkeptikus vagyok a Ubisoft innovatív játékaival szemben. Viszont a 2019-es E3-on bemutatott videóban Hacker Nagyi még engem is megfogott. Na de mennyi esélyünk van Hacker Nagyi befogására? Lehet egy hadseregnyi járókeretes cirkálónk? És, ha már rálelünk a Nyugger Kommandó egyik tagjára, bízhatunk abban, hogy gun kata skill-lel kapjuk meg?

Ezeket a kérdéseket Clint Hocking kreatív direktornak is feltették Redditen, aki készséggel válaszolt rá. Először is, van rá egy extrém mód csekély esély, hogy a beszervezett Hacker Nagyi gun kata skill-lel bír. A gun kata skill ugyanis gyors mozgást és mobilitást igényel, viszont ők úgy állították be az öreg NPC-ket, hogy ne legyenek se fürgés, se túl mobilisak. Ennek ellenére megeshet, hogy egy öregecske karakter megkapja a random kiosztásban a gun kata skill-t, csak hát ő annyira lesz hatékony, mint egy lánctalpát vesztett tank.

Arra a kérdésre, hogy felállíthatjuk-e az Aminyugit (Amerikai Nyugdíjasok Felszabadítási Front), a válasz az, hogy nem. Hocking állítása szerint az öreg NPC-k lespawnolása nagyon ritka, ő személy szerint egyet sem látott még, és annak az esélye, hogy egy végigjátszásban kettőbe is belefutunk, egy a milliárdhoz. Szóval, ha sikerül rálelnünk egy Hacker Nagyira, akkor azt osszuk meg a közösségi médián, mert ritkaságnak fog számítani. Hocking szerint.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!