Ha még nem hallottatok volna a We Happy Few című játékról, akkor pótoljátok a lemaradást, tavaly mi is foglalkoztunk a játékkal: Chris és Chocho a korai hozzáférés kezdetén vágott bele a játékba. Azóta nagyon sokat fejlődött, a fejlesztők rendszeresen frissítik, bővítik a programjukat, melynek retro-futurisztikus sötét jövőképe úgy látszik nem csak a játékosok, hanem pár filmes képzeletét is magával ragadta.

A Variety jelentése alapján a Gold Circle Entertainment (Pitch Perfect) és a dj2 Entertainment vászonra vinné a játékot. Guillaume Provost, a Compulsion Games feje így számolt be a megkeresésről - “a dj2 Entertainment nagy lelkesedéssel keresett meg minket, és határozott elképzelésük van arról, hogy miként adaptálják a játékunkat úgy, hogy megőrzik annak fenyegető légkörét, sötét humorát és központi témáit”.

Kíváncsian várjuk mi sül ki a dologból, és hogy a dj2 Entertainment többi projektje (Sonic the Hedgehog, Sleeping Dogs) miként alakul és szerepel majd a gyöngyvásznon. Szerintetek?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!