A játék során zajló beszélgetések legnagyobb problémája eddig az volt. hogy könnyedén megszakíthatta azt egy váratlan esemény, például egy másik NPC alkalmatlankodása, de az új frissítés óta már nem kell félnünk attól, hogy valami majd megzavarja a folyamatban lévő párbeszédet.

A dialógusok mostantól mind a külvilágtól, mind a játékos gyilkolási vágyától el lettek zárva, így a megzavarásuk által bekövetkező küldetés félbeszakadás is megoldódott, ráadásul az így megújult párbeszédes jelenetek filmszerű tálalást kaptak.

Az említett rendkívül idegesítő hiba mellett, egy rakás más újdonság is érkezett ezzel az update-el: az NPC-k viselkedése hihetőbb lett, és a javítás befoltoz egy nagyobb lyukat a történetben. Új, látványos animációkkal és sok apró, finom részlettel töltötték meg a játékot készítők, így némi vizuális javulás is tapasztalható.

Továbbá természetesen különböző bugok is javítva lettek, és a jövőben a hibák javítása is jóval egyszerűbb lesz a frissítésnek köszönhetően. A régi mentések viszont nem passzolnak az új változathoz, így kénytelenek leszünk előröl kezdeni a kalandot. További információkat a Clockwork Update-ről itt találtok.