A CD Projekt RED nemrég hivatalos cosplay-versennyel igyekezett a Witcher-rajongók kedvére tenni, az örömöt pedig csak fokozza, hogy megvannak a nyertesek, akik közül páran mellbedobással is elsők lehettek volna, if you know what I mean. Na, de lássuk, kik voltak a legjobbak a legjobbak között!

A harmadik helyezett Xenia lett egy szexi Triss kosztümmel, nyereménye pedig egy, a fejlesztők által szignált The Witcher 3: Wild Hunt Collector’s Edtion lett.

Triss by Xenia

A második helyre Elena zárkózott fel Ciri bőrébe és ruhájába bújva. Fáradozásaiért 500 dollárt, egy witcheres ékszert, egy szignált Collector’s Editiont, valamint egy szintén aláírt koncepciórajzot kapott. Nem semmi!

Ciri by Elena

Cicik ide vagy oda, az első helyre Kevin léphetett, aki a Wild Hunt vezérét, Eredint formázta meg, méghozzá… hű, hát, nehéz szavakat találni rá, annyira cseszettül jól! Kevin 1000 dollárt, egy szignált Collector’st és koncepciórajzot, Witchers ékszert, és mindenféle meghívókat kapott, hogy elkísérhesse a Witcher 3-at annak világkörüli turnéján.

Eredin by Kevin

A nyertesekről alant egy komplett galériát csodálhattok meg, pár említésre méltó egyéb alkotással együtt. Innét is gratulálunk minden egyes résztvevőnek és győztesnek! És még mielőtt valaki félreértene bennünket: fent csak vicceltünk, ezek a lányok nemcsak jól néznek ki, de hihetetlenül tehetségesek is!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!