• Frissítést kapott a Wolfenstein: Youngblood
  • Új küldetések, képességek és ellenfelek kerültek a játékba
  • Új skineket is kaptunk

A Wolfenstein: Youngblood távolról sem a legjobb eresztése a sorozatnak. Iszonyú repetitív, a respawnoló ellenfelek idegesítőek, és a készítők ezer felesleges, céltalan küldetéssel tolták ki a nem túl változatos játékidőt. Ja, és a két főhősnő is roppant idegesítő. Ennek ellenére kooperatív módban el lehet lenni vele ideig-óráig, apró adagokban adagolva.

A készítők is így gondolhatják, mert újabb frissítést adtak ki a játékhoz, ami ezúttal nem csak finomhangolást és bugirtást végez, hanem meg is toldotta a programot néhány dologgal – na, ettől valószínűleg nem lesz jobb a Wolfenstein: Youngblood, de még néhány játékórát hozzáadhat.

A Treasure Hunt küldetés folyamán a Lab X-be térhetünk vissza, ahol megnyílik egy második, nácikkal teli Da’at Yichud kamra. Mivel endgame tartalomról van szó, minimum 40-es szint kell ahhoz, hogy itt boldogulni tudjunk. Amint letudjuk eme küldetést, megnyílik a Treasure Maps missziótípus, aminek keretében Da’at Yichud Artifactokat kezdhetünk gyűjtögetni a korábban már alaposan bejárt pályákon.

A frissítéssel újabb képességek is érkeznek, például a Silent Killer és a Resilience, amik azoknak fognak kedvezni, akik jobb szeretik lopakodva elintézni az ellenséget – eme játékstílust a Wolfenstein: Youngblood csak faramuci módon támogatta (alaposan rá kellett gyúrni a láthatatlanságra és a kés-/baltadobálásra), remélhetőleg ezután könnyebb lesz a lopakodás.

Új ellenféltípusokat is kapunk az 1.0.7-tel, például a teleportálásra képes Wurmlochsoldatot, az ágyúval felszerelt Turmhundot és az Electrodrohne Tesla drónt, amik mind az említett Da’at Yichud teremből szabadulnak ki. Továbbá három új skint is kapunk a Bomber, a Chrome Syndrome és a Bloodthirst formájában.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!