Azt már tudjuk, hogy a fiatal Han Solo életét bemutató spin-off filmben ki fogja játszani a főszereplőt. Valamint már az is biztos, hogy a főhős olykor megbízható, máskor pedig kevésbé szavatartó barátja, Lando Calrissian bőrébe Donald Glover fog belebújni. De már az sem titok, hogy a Trónok harca Daenerys Targaryenjét megformáló Emilia Clarke is feltűnik majd a filmben.

A StarWars.com most megerősítette, hogy egy újabb tehetséges színész vesz részt a forgatáson, aki nem más, mint Woody Harrelson. Woodyról tudni kell, hogy nem csak humoros és jó a ping pongban, de számtalan filmben bizonyította már, hogy nem akármilyen színész.

A törvény nevében, a Nem vénnek való vidék, a Zombieland és az Éhezők viadala-filmek is jól példázzák, hogy ő nem csak egyetlen típusú szerepet tud jól megformálni. A nyáron érkező A majmok bolygója: Háború című fimlben is láthatjuk majd, és az első előzetes alapján ott sem kell majd csalódnunk benne. Remélhetőleg ez az új (elvileg 2018-ban érkező) Star Wars spin-off esetében is így lesz.

woody-harrelson.jpg