• Szeptember 22-én nyílik a Work 'N' Play Esports Club
  • PC-s, konzolos és VR-játékokkal lehet játszani

Az online világban ma már mindennapos a közösségi játék, ha azonban valaki nemcsak az interneten keresztül, hanem élőben is szívesen játszana a barátok társaságában, akkor hamarosan újabb lehetőség és hely adódik erre, szeptember 22-én ugyanis megnyílik a Work 'N' Play Esports Club a budapesti Corvin-negyedben, a Nap utcában.

work-and-play-1.jpg

A klubot egy informatikai és HR vezető házaspár, Ágnes és Gábor hozták létre, akik szerettek volna egy olyan helyet Budapesten, ahova korra és gyakorlatra való tekintet nélkül ellátogathat bárki, a profi e-sportolóktól kezdve az egyszerű, hétköznapi szórakozásra vágyó gamerekig.

A Work 'N' Play PC-in több mint egy tucat előre telepített játékból lehet válogatni, köztük a legnépszerűbb címekkel, mint a CS:GO, a League of Legends, a Fortnite, a Call of Duty: Warzone, a Rainbow Six Siege, a PUBG, az Overwatch vagy éppen a Valorant. De akadnak PS4 és Xbox One konzolok is olyan játékokkal, mint a FIFA, a Mortal Kombat 11 vagy a Doom Eternal, de a VR-örömökbe is bele lehet kóstolni a Beat Saber vagy éppen a Half-Life: Alyx társaságában.

work-and-play-2.jpg

A klub születésnapok, csapatépítők és bootcampek lebonyolítására is fel van készülve, valamint programok is lesznek folyamatosan: októberre például Fortnite tábor, Halloween party és Mandalorian filmvetítés is bekerült a naptárba. A Work 'N' Play Esports Club weboldalán bővebb információkat is találtok.