• Megjelent a World War Z
  • Hibajavítás készült hozzá
  • Az azonban még több problémát okozott

Megjelent a World War Z, és ahogy várható volt, megosztotta a kritikusokat és a játékosokat. Az újságírók nem rajonganak a Saber Interactive alkotásáért, a játékosoknak viszont tetszik a kooperatív lövölde, az egyik vásárló például a következőket írta: "Jó játék, alapvetően egy Left 4 Dead 3 egy fejlődési rendszerrel, több karakterrel, és frissített grafikával. Ez nem az a játék, ami hónapokra leköt, de alkalomszerűen barátokkal játszva élvezetes időt ad." 

A napokban a World War Z hibajavítást kapott, azonban ez nem várt mellékhibát hozott elő: egyes játékosoknál a teljes előremenetel elveszett, minden megszerzett arannyal, loottal együtt.

Egyelőre nem tudni, hogy hány PS4 játékos érintett, a Saber Interactive azonban bejelentette, hogy már dolgoznak a dolgoznak a hibajavítás hibajavításán. Addig is, amíg rájönnek, hogy mi okozta a problémát, azt javasolják mindenkinek, hogy a mentéseiket tegyék fel a felhőbe. Erről szól a Saber Interactive Twitter-posztja.

 A Twitter-csiripre adott hozzászólások szerint a játékosok értékelik a Saber Interactive gyors válaszát a felmerült problémára, egyúttal gratulálnak a csapatnak, amiért ilyen jó játékot hoztak össze. Ti megvettétek a World War Z-t? Hogy tetszik nektek?

world-war-z-video-game-1826871.jpg