• Hamarosan elkezdődik a Z világháború
  • A fejlesztők a játékról mesélnek egy több, mint ötperces videóban

Áprilisban két játékban is megküzdhetünk a zombikkal, hiszen jön a World War Z játékadaptációja és a Sony exkluzív Days Gone is, de hogy melyik lesz a jobb, még nem tudni (azért sejthető). A World War Z egy kooperatív multis játék, amelynek legfőbb ereje a képernyőn megjelenő zombik számában lesz. Ezt már megcsodálhattuk egy trailerben, most azonban a fejlesztők többet is elárultak a játékról. 

A Saber Interactive ugyanis kiadta a kötelező kulisszák mögötti videót, melyben a fejlesztők arról mesélnek, mi adott ihletet a World War Z elkészítéséhez, hány zombi lesz egyszerre a képernyőn (spoiler: nagyon sok!), milyen élményt fog adni a játék, és milyen játékmódokban lehet körbeutazni a Földet, hogy megfékezzük az inváziót.

world-war-z-key-artwork.jpg

Ha hihetünk a kiadott képeknek, a World War Z-ben is négy, eltérő tulajdonságokkal rendelkező karaktert irányíthatunk. Az biztos, hogy nem a Saber Interactive alkotása nem fogja legyőzni a műfaj koronázatlan királyát, a Left 4 Dead-et, a fejlesztők bevallásuk szerint egy kellemes, szórakoztató programot készítettek, ami akár 20 percre is pihenteti az embert,