A Team17 működésének elengedhetetlen alappillére a Worms-sorozat, így annyi játékot készítenek a kukacokkal, amennyi emberileg lehetséges -- most bemutatták legújabb variációt. Ez a Worms: WMD (Weapons of Mass Destruction), amiben a klasszikus, kétdimenziós tálalásban, ezúttal kézzel rajzot, felfrissített kinézetet kapott gilisztákkal hozzák el a rombolást.

A játékmenet többnyire az eddigi címekben, de főleg a Worms: Armageddonban látottakat követi, mind a fegyverek, mind a kínálkozó lehetőségek terén, pár fontos eltéréssel: vannak járművek és olyan épületek, amelyekbe be lehet lépni. A járművek, pontosabban tankok, a tűzerejük mellett védelmet nyújtanak a támadásokkal szemben, de kiemelt célponttá tesznek, míg az épületekben el lehet rejtőzni, ugyanis csak az látja ezek belsejét, aki éppen bent tartózkodik.

A Worms: WMD a jövő év elején jelenik meg PC-re és Xbox One konzolra, a jövő héten azonban már ki is lehet próbálni, a Gamescomon ugyanis kint lesz a demó.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ezen kívül a Team17 a Worms 4 című játékán is dolgozik, ami idén augusztusban jelenik meg iPhone, iPad, és iPod Touch platformra. Ez 80 singleplayer missziót, több mint 100 fegyverfejlesztést és multiplayer módot tartalmaz.