WoW baráttoborzásAz akció neve Recruit-A-Friend, ami nagyjából azt jelenti, hogy "Toborozz egy barátot", de nem is a neve a lényeg, hanem az, hogy ha te, mint WoW-játékos, ráveszed egy barátodat vagy családtagodat, vagy bárki mást, hogy csatlakozzon a játékhoz, akkor „értékes” játékbeli cuccot kapsz, illetve más bónuszokat.

Ha meggyőzöl valakit, hogy vegyen egy 30 napos előfizetést, te ingyen játszhatsz 30 napig. Ha 60 napot fizet ki, akkor te egy exkluzív állatot, egy zhevrát kapsz. De itt még nincs vége, mert mind a ketten háromszor olyan gyorsan kapjátok majd a tapasztalati pontokat, és bárhonnan megidézhetitek egymást. Ha ennyi sem volna elég, akkor hozzáteszem azt is, hogy a haverod minden második szintje után a te második, alacsonyabb szintű karaktered is lép egy szintet!



Fontos! Jelenleg az akciót csak az alábbi országok játékosai vehetik igénybe: Ausztria, Finnország, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, az Egyesült Királyság, Norvégia, Svédország, Görögország, Írország, és Spanyolország. Hazánk tehát ki van zárva belőle, mint ahogy a trial verziót használók is, illetve azok, akiknek teljes hozzáférése van, de már öt barátot bevontak a játékba az akció során. ( ]{redenc )