A november 11-én felfrissülő szolgáltatással a Blizzard egyik célja az, hogy egy nagy, összefüggő közösséget hozzon létre, melybe minden játékuk felhasználói bázisa beletartozik, ezért kell tehát az eddig különálló WoW-hozzáférésünket összekapcsolni a battle.net profilunkkal.

Az egyesítés természetesen pofonegyszerű és fájdalommentes, csupán annyit kell tenni, hogy a battle.net főoldalán rákattintunk a Create or Manage a Battle.net Account, majd a Sign up now! feliratú gombra, és követjük az utasításokat. A folyamat maximum pár percet vesz igénybe, és miután lezajlott, biztosak lehetünk abban, hogy november 11. után is beléphetünk a játékba, tudniillik aki addig nem csinálja meg az egyesítést, nem léphet be a játékba; persze nem lesz örökre kitiltva Azerothból, hiszen később végrehajthatja a procedúrát.

A fúziót egyébként már csak azért is érdemes megcsinálni, mert október 15-től kezdve ajándék pingvineket osztogatnak a készítők, valamint arról a rengeteg új és hasznos funkcióról se felejtkezzünk, meg amit az új bnet nyújt majd!

Battle.net



Battle.net FAQ