Első körben az ausztrálok jelentették, hogy ilyet még nem láttak, a kenGuruk és a kivik földjén (utóbbi Új-Zélandot takarja ez esetben) soha nem látott gyorsasággal kapkodtak szét a rajongók 100 ezer példányt a kiegészítőből. Korábban ebben a régióban már egy rekord megdőlt: az előrendelések majdnem csapágyasra vágták az EBGames ottani portálját.

Ám nem csak szomorú, jobb sorsra érdemes sárgolyónk e távoli pontján vitték cukormód a Burning Crusade motyót a hordások és a szövetségesek: egyetlen hónap alatt a jelenlegi értékesítési terület, azaz Észak-Amerika, Európa, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, Thaiföld és Malajzia összeeladása meghaladta a 3,5 millió példányt, a WoW pedig az újonnan becsalogatottaknak hála elérte a 8,5 milliós előfizetői létszámot. Tessék belegondolni: lassan egy Magyarországnyi játékos kalandozik Azeroth-szerte...

A mai nap híre mégsem ez, hanem hogy egy 21 éves, naná, hogy ausztrál koma a seggét kínálta fel egy repülő hátasért cserébe. A BC-ben megjelent dögök, ahogy fent citált kollégám ugyancsak idézett bemutató mozijában is szerepelt, brutális összegért vásárolhatók meg. A szóban forgó ifjú ember ezért kedvenc közössége, a Garithos.com fórumán kihirdette, hogy ha összedobnak neki 4000 aranyat, a hátsójára tetováltatja a portál nevét és mottóját, mely így szól: „swallow or it's going in your eye” (nyeld le, különben a szemedbe megy; jelzem, ez a mondat egy nemesebb testrészére jobban illett volna - höhö, csak lehet, hogy oda nem fért volna ki...). Nos, több se kellett a srácoknak, rekordidő (na tessék!) alatt összejött a pénz, barátunk pedig tartotta a szavát:


Mondd, te mit tennél meg egy sárkányért?