• A Wrath: Aeon of Ruin egy régimódi FPS lesz
  • A játék a Quake alapjaira építkezik és non-lineáris felépítésű
  • PC-re idén nyáron, konzolokra 2020-ben érkezik

A múltidézés meglehetősen divatos jelenség manapság a játékiparban, most pedig az FPS-rajongók is megkapják ilyen szempontból a magukét, a 1C Entertainment ugyanis lerántotta a leplet a 3D Realms és a Killpixel közös projektjéről, amely a Wrath: Aeon of Ruin névre hallgat, és leginkább a Quake szellemi örökösének mondható.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ez utóbbi már csak azért is igaz, mert a játékot ugyanaz a technológia hajtja, mint a klasszikus FPS-t, ami jól látszik a látványon is. Maga a játékmenet is hasonló lesz egyébként, kilenc izgalmas fegyverrel és tíz pusztító ereklyével, melyeket egy sötét fantasy-horror univerzumban lesz alkalmunk használni, tetszőleges sorrendben bejárva a központi világból nyíló pályákat - non-lineáris élményre számíthatunk tehát. Ebből villant egy keveset a játék első trailere.

A Quake-veteránok által készített Wrath: Aeon of Ruin első körben PC-re fog megjelenni 2019 nyarán, de szerencsére a konzolosok sem maradnak ki a buliból, hiszen 2020 elején PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re is meg fog jelenni a játék.